Tapanilan keilahalli avataan tiistaina 13.4. rajoitetuin aukioloajoin
Huom. Myös Pool Biljardi avataan.

 

13.4.2021 ALKAEN toimimme päivitetyin rajoituksin seuraavasti:

MosaBowling-keilahallin henkilömäärää on rajattu kahteen henkilöön per rata. 10 radan hallissa tämä tarkoittaa maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan per tunti.
Keilahallin heittopaikkojen pinta-alan mukaan laskettuna tämä turvaa asiakkaille hyvät mahdollisuudet säilyttää yli 2 metrin etäisyydet muihin seurueisiin.
Kenkähyllyllä tuntien väleissä tulevat asiakaskohtaamiset ovat muutaman minuutin mittaisia. Näidenkin osalta olemme tarkentaneet ohjeistusta, että asiakkaat ottavat kengät mukaan halliin ja vaihtavat kengät hallin puolella. Näin kenkähyllyllä vietetty aika vähenee aiemmasta ja lähikontaktit vähenevät.
Asiakkaita kehotetaan käyttämään kasvomaskia näissä vaihtotilanteissa ja maskeja on saatavilla asiakaspalvelupisteellä. Asiakkaita kehotetaan menemään hallin puolelle vasta oman vuoron alkaessa.

Kilpakeilailu

Hallissa käynnissä oleva kilpailu Punapää Pläjäys jatkuu välittömästi Tiistaina 13.4. klo 18:00 Kilpailuerällä. Lisäsimme joka päivälle kilpailuerät ja ne ovat varattavissa tästä ja tuttuun tapaan numerosta 09 350 7077!


Pool-Biljardi aukeaa myös

Keilahallirakennuksessa kaksi pool-pöytää tarjoavat hyvät olosuhteet lajin monipuoliseen harjoitteluun.
Pool varaukset keilahallin aukioloaikoina: 09 350 7077
Pelata voit keilahallin aukioloaikoina.

 

Sulkuajan aukioloajat:

  • ma suljettu
  • ti-to 14-20
  • pe-la 14-21 (Hohtokeilailu 17-21 )
  • su suljettu

HUOMIOITHAN EDELLEEN KORONAOHJEISTUKSET KEILAHALLIN TILOISSA!
KEILAHALLIN TILOISSA EDELLEEN VAHVA MASKIN KÄYTTÖSUOSITUS!

Tervetuloa keilaamaan!