Karvinen Strikebackin voittoon


Jyrän Marco Karvinen oli pelipäällä torstaina pelatussa Strikebackin finaalissa.

Ensimmäisen vaiheen 5.sarjaa hän keilasi tuloksella 1132 (70) ja lunasti ykkössijalla suoran paikan viimeiseen pudotuspeliin.

Aimo Korhonen pyöritti tasaisen varmasti viisi sarjaa tuloksella 1092 (120) ja nappasi toisella sijalla pudotuspelipaikan.

Kolmannelle sijalle ja viimeiselle pudotuspelipaikalle kiri Hannele Nieminen tuloksella 1074 (210) vain kolmen pisteen turvin ennen neljänneksi sijoittunutta Joonas Westerlundia 1071 (75).

Ensimmäisessä pudotuspelissä kohtasivat Nieminen ja Korhonen. Kerrasta poikki – yhden sarjan pudotuspelin periaatteella pelattiin, hoiti Korhonen itselleen paikan viimeiseen osaan tuloksella 200 (24). Niemisen tulos oli 186 (42).

Viimeisessä osiossa kärkimies Karvinen pelasi puhtaan parituloksen 216 (14), joka riitti voittoon Korhosen jäädessä alle tuloksella 196 (24).

Mosabowling onnittelee Karvista ja koko kärkikolmikkoa!

 

Mosatourissa pidetään nyt noin puolentoista kuukauden tauko seniorien SM-kisojen vuoksi, mutta hallissa pyörii erikoiskisa suora kasi, jota pääsee heittämään tarkistamalla vapaiden SM-erien ilmoittautumistilanteen ja soittamalla kassalle!

Seuraava Mosatourin kilpailu Maailman MaKein kisa alkaa 9.3.