Halloween-juhlat MosaBowling-keilahallissa ja ravintola Juliassa pe 30.10. ja la 31.10.

Juhlimme Halloweenia keilahallissa ja ravintola Juliassa kahtena päivänä. Keilahalli hohtaa hohtovaloissa ja vampyyrit ja zombit ottavat vallan! Ravintolan Halloween-menusta löytyvät annokset noidille, vampyyreille, kummituksille ja kaikenlaisille hurjille otuksille!

Varaa keilarata tästä!

Ps. Karkki vai kepponen?

Naapuruston pienet halloween-keppostelijat ovat tervetulleita kiertämään asiakaspalvelupisteellemme! Varaudumme pienillä yllätyksillä!

Tapahtuman turvallisuus

Urheilukeskuksen Halloween järjestetään turvallisena kaksipäiväisenä tapahtumana rajoitetulla osallistujamäärällä, joka määräytyy keilaratojen määrän sekä ravintolan puolikkaaksi rajatun asiakaspaikkamäärän mukaan. Löydät käsidesiä monesta paikkaa tiloistamme ja meiltä saa myös kertakäyttömaskeja. Lämmin kiitos sinulle, joka käytät palveluitamme myös koronan keskellä!

Ravintola Julian Halloween-menu tarjolla pe 30.10. klo 17-20:30 ja la 31.30. klo 15-20:30.

Toivomme varauksia etukäteen, niin saamme teille paikat varattua toivottuun aikaan. Varaukset helpottavat myös keittiön työtä. Varauksen saat tehtyä kätevästi alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse: 0504778728.

 • Halloween-hampurilainen & bataattiranskikset 9,90€
  Kokin oma naudanlihapihvi, rapeaksi paistettu pekoni, vehnäsämpylä, cheddar-juusto, american-salaatti, grillattu tomaatti, kurkkumajoneesi, coleslaw
 • Vampyyrin wieninleike 13,50 €
  Leivitetty porsaanleike, ranskalaiset & coleslaw
 • Noidan naurunakit & ranskikset 8 €
 • Draculan dippikori 11 €
  Mozzarella-tikut, jalopeno-juustotikut, sipulirenkaat, ranskalaiset, kanafileet & valkosipulimajoneesi
 • Kummituksen kanakori 8,50 €
  Kanafileet, ranskalaiset, valkosipulimajoneesi & ketsuppi

RAVINTOLAN HALLOWEEN-VARAUKSEN VOI TEHDÄ KÄTEVÄSTI TÄSTÄ:

Varaa Halloween-menu